Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Beépíthető Indukciós Főzőlap

Gyors és kényelmes indukciós főzőlapok

Indukciós főzőlap

További információkkal kapcsolatban keressen elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Rendezés:

WHIRLPOOL SMP 658C/BT/IXL Beépíthető Indukciós Kerámialap

294.900 Ft 279.900 Ft
15.000 Ft 5%
SAJÁT RAKTÁRON
(14)

WHIRLPOOL WL S3777 NE Indukciós főzőlap

157.900 Ft
SAJÁT RAKTÁRON
(16)

Az Indukciós főzőlappal kb. 40-50 % időt és energiát takaríthatsz meg. A legtöbb mágnesezhető edény használható rajta. A tapasztalatunk azt mutatja, hogy inkább edényeket cserélnek az emberek, minthogy lemondjanak az indukciós főzőlap előnyeiről.

 

Beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) és minden fogás tökéletesre sikerül!

beépíthető indukciós főzőlapImád a konyhában tevékenykedni és ínycsiklandó finomságokat összeállítani a családnak? A főzni, sütni szerető embereknek a konyha mérete és felszereltsége elsődleges kérdés. A tűzhely kihasználhatósága, teljesítménye nem kevésbé fontos szempont, hiszen itt készülnek majd a tápláló reggelik, a vasárnapi ebédek, a gondosan megtervezett menüsor a családi ünnepre.

Nincs nagyobb csalódás, amikor egy régi, elavult tűzhely bújik meg a konyhában. Nem kell megelégedni azzal a tűzhellyel, ami még az épület megépítésével egyidős. Cserélje le a régit és modernizálja a konyhát egy korszerűbb és sokoldalúbb, nem utolsó sorban pedig biztonságosabban működtethető, vadonatúj berendezésre! Ez a berendezés lehet akár egy beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) is.

beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) egyesíti magában a kerámialap és az indukciós főzőlapok előnyeit. Amennyiben helytakarékos és jól kezelhető, a modern igényekhez tervezett berendezésen szeretne főzni, akkor a beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) az Ön számára tökéletes választás!

beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) a tervezés és kivitelezés tekintetében is követi a konyhai alkotás alapelveit. Ahhoz, hogy egy recept jól sikerüljön, fontos a precizitás, de egy csipetnyi fantázia is hozzátesz ahhoz, hogy a végeredmény káprázatos tudjon lenni.

beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) egyik erőssége a könnyű kezelhetőség és az, hogy a  hőmérsékletet pontosan tudja beállítani. Alig állítja be a hőfokot, a főzőzóna máris meleg, de a váltásokat is azonnal érzékeli és alkalmazkodik hozzájuk. A főzőzónák formája, száma és elhelyezkedése is igazodik a mindennapos és változatos igényekhez. A különböző formájú és nagyságú edényekkel energiatakarékos főzést lehet megvalósítani, kihasználva ezzel a teljes konyhai készletet.

beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) segítségével a főzés olyan élmény, amit kis helyen, kezdő szakácsok keze között is meg lehet tapasztalni. Amennyiben a beépíthető indukciós főzőlap (Kerámialap) felkeltette az érdeklődését, keressen minket bizalommal!

 

Az oldal tetejére