Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Ajándék automata kávéfőző Bosch beépíthető készülékekhez.

 

Nincs más dolgod, mint a vásárlást igazoló, névre szóló ÁFA-s számlával regisztrálni alább a Regisztrációs gombra kattintva.

A sikeres regisztrációhoz szükséges:

  • (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülékek típusszámát, illetve bruttó vételárát,a számla a regisztráló nevére szóljonhogy    
  • Ajándékot át tudd venni, esetében olyan adatokat kell megadni, ahol a Résztvevő munkanapon 8-16 óra között az szállítási név, cím, elérhetőséga    
  • a vásárlás dátuma 2023.04.01. és 2023.06.30. között legyen. 
  • és a regisztráció 2023.07.14-ig beérkezzen.

További feltételeket és részleteket a Részvételi szabályzatban talál. A regisztráció végével az ott megadott email címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk.

Részvételi szabályzat

Termékregisztráció

Az oldal tetejére