Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Electrolux Mosogatógépek 12 havi ráadás Jar kapszulával

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

*Az ajándékcsomag tartalma: 10x29 db Jar Platinum Plus mosogatókapszula.

Regisztrálom vásárlásomat

 

  • Az akció időtartama

2024. április 02. – június 30.

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a mosogatógép termékkódja, illetve vételára is szerepel.

A regisztráció során előlegszámlát, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást nem tudunk elfogadni.

 

  •  Regisztráld vásárlásodat 

    2024. július 15-ig. 

Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló számla másolatát, és 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítünk.

Kérjük ellenőrizd e-mail fiókpdban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.
 

Az oldal tetejére