Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Bosch mosogatógépekkel egy fenntarthatóbb jövőért

Bosch mosogatógépekkel egy fenntarthatóbb jövőért

Bosch mosogatógéphez akár fél évre elegendő Finish csomag ajándékba!

Ha az akcióban részt vevő Bosch mosogatógépek közül vásárol, fél évre elegendő Finish Quantum ultimate kapszulát adunk hozzá!
Nincs más dolga, mint a vásárlást igazoló, névre szóló számlával regisztrálni alább a Regisztrációs gombra kattintva.

A promóció érvényes minden olyan készülékre, amely szerepel a részvételi szabályzatban és kereskedelmi forgalomban megvásárolható a promóciós időszakban.
Kérjük, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék elérhetőségét. Amennyiben a választott készüléket nem tudja megvásárolni a promóciós időszak alatt, úgy kérjük, válasszon egy olyan készüléket, amely elérhető az akció időtartama alatt.

A sikeres regisztrációhoz szükséges:

  • hogy vásároljon legalább egy, a promócióban részt vevő terméket,
  • hogy a számla a regisztráló nevére szóljon (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,
  • a szállítási név, cím, elérhetőség esetében olyan adatokat kell megadni, ahol a Résztvevő munkanapon 8-16 óra között az Ajándékot át tudja venni,
  • a vásárlás dátuma 2022.03.21. és 2022.05.21. között legyen.
  • és a regisztráció 2022.06.04-ig beérkezzen hozzánk.

További feltételeket és részleteket a Részvételi szabályzatban talál. A regisztráció végével az ott megadott e-mail címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk.

REGISZTRÁCIÓ

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

SZÓRÓLAP LETÖLTÉSE

Az oldal tetejére