Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Bosch szárítógép, egy új korszak a ruhaszárításban

Bosch szárítógépet vásárolni egyet jelent a háztartás magasabb szintre emelésével. A befektetett munka kevesebb, a ruhák makulátlanok lesznek.

Mire jó a szárítógép?

bosch szárítógépA mosógépet minden fürdőben vagy éppen konyhában megtaláljuk, attól függően, hogy hol jutott hely a háztartási gépnek. Ahol további szabad hely is van, ott érdemes elgondolkodni azon, hogy egy új és modern funkciókkal felruházott szárítógép mit tudna hozzáadni a háztartáshoz.

A szárítógép azt tudja, amit a neve is közöl, a frissen mosott ruhákat szárazon lehet belőle kivenni. Mosástól függetlenül is segít abban ez a praktikus gép, hogy az elázott textil gyorsan ismét száraz legyen. A ruha, ágynemű, egyéb textil frissen, szárazon, ropogósan kerül elő a gépből.

Felmerül a kérdés, hogy miért nincsen akkor minden háztartásban ilyen gép? Ami nem megszokott, az nem biztos, hogy felesleges is. Sokan úgy gondolják, hogy szárítógépet tartani nem létfontosságú, pedig csak elfogadták a hagyományos ruhaszárítással járó procedúrát.

Kinek ajánlott a szárítógép?

bosch szárítógépMiért legyen szárításra alkalmas háztartási gép is a mosógép mellett?

  • többé nem kell a száradással járó időt kivárni, mert csak a kiválasztott program végét kell megvárni, hogy a száraz ruhához hozzájusson
  • a ruhaszárításhoz csak annyi hely kell, amennyit maga a háztartási gép is elfoglal
  • a textilek mindig ugyanolyan friss illata lesz, függetlenül attól, hogy milyen évszak, napszak van és van e erkély, kert vagy terasz
  • a száradó ruhákat nem kell kerülgetni, helyet találni számukra. A ruhaszárítóállványra többé nincs szükség, a radiátorok szabadok maradnak
  • a mosással rugalmasabban lehet tervezni. Pár óra alatt bármilyen ruhanemű száraz és tiszta, illatos lesz, azonnal viselésre készen áll, akár vasalás nélkül is.

Milyet vegyen, ha szárítógépet vásárol?

bosch szárítógépHa megtetszett Önnek az új háztartási gép gondolata, akkor a következő lépés következik. Arról kell döntenie, hogy a piacon fellelhető modellek, márkák és típusok közül melyik az, ami megfelel.

A szárítógépek két alapvető típusa a kondenzációs és a hőszivattyús modell. A két típus különbözőképpen távolítja el a nedvességet a textilekből, ami a hatékonyság és az energiafelhasználás szempontjából is eltérő szintet jelent. A hőszivattyús változat azért számít jó választásnak, mert alacsony hőmérsékleten szárít és kevés energiát fogyaszt, körülbelül 60 százalékkal kevesebbet, mint a régi típusok. Ezt úgy tudja elérni, hogy a meleg levegőt újrahasznosítja.

 

 

A modern szárítógépek, mint amilyenek a Bosch modellek is, képesek: 

  • megóvni a kényes anyagokat is, a ruhákban nem tesznek kárt
  • számos okos funkcióval rendelkeznek, vezérelhetőek, programozhatóak, felhasználóbarát gépek
  • csendes működéssel bírnak, ezért akár éjszakára is be lehet őket kapcsolni
  • ahol kicsi a tér, nincs szabadban vagy száraz helyen lehetőség szárítani, a gép óvja az egészséget is azzal, hogy a falak nincsenek kitéve a vizes ruhákból kijutó párának.

A márkás háztartási gépekért nem kell messzire mennie. Válogasson a webáruházunk színes kínálatából, ha fontos Önnek a választék, a márka és a kiváló ár-érték arány is! Ajánljuk figyelmébe a Bosch méltán népszerű háztartási gépeit, amikből gépi szárításhoz is talál sokoldalú és meggyőző teljesítménnyel működtethető modellt.

Az online vásárlás egyszerűsége nem jelenti azt, hogy ne lehetnének kérdései. Örömmel segítünk minden vevőnek abban, hogy a legjobb döntést hozza meg, ha új berendezésről van szó. Vegye fel a kapcsolatot velünk a weboldalon szereplő elérhetőségeink bármelyikén és kérjen bővebb tájékoztatást tőlünk! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szárítógép Szárítógépek
Az oldal tetejére