Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Hogyan működnek a szárítógépek?

bosch szárítógépA mosáshoz elválaszthatatlanul hozzátartozik a szárítás is. A ruhák, textilek száradását fel lehet gyorsítani erre a célra tervezett szárítógépek használatával.

A mosógépek magától értetődő berendezései minden háztartásnak, ám a szárítógépek még mindig nincsenek ott a fürdőszobákban vagy éppen a konyhákban. Egyre inkább kezdenek elterjedni ezek a háztartási gépek, azonban a vásárlók kevésbé ismerik ki magukat a típusok és azok egyes jellemzői között.

A szárítógépek között több szempont alapján is különbséget lehet tenni, hiszen nemcsak egyféle van, ahány márka, annyi modell és típus színesíti a kínálatot. Természetesen mindegyik gép ugyanazt tudja, a frissen mosott ruhát megszárítja és elpakolásra készen nyújtja a családnak. Nem mindegy, hogy a háztartási gép munkája milyen technológiával valósul meg, ahogyan az sem, hogy mivel jár egy ilyen gép bekapcsolása.

A működési elvről

Alapvető különbségnek számít a gépek között a működési elv. A kondenzációs gépek mellett már az újabb, hőszivattyús gépek is hódítanak. A kondenzációs gépek működésének a lényege, hogy a meleg levegő a dobban jelenik meg és ott végzi el a szárítást a nedves textileken. A hőszivattyús gépeknél hasonló a helyzet, azzal a különbséggel, hogy a felmelegített levegő fokozatosan lehűl, ennek köszönhetően el lehet kerülni a páralecsapódást, ami káros a háztartási gép alkatrészeire nézve.

Érvek a modern technológia mellett

A hőszivattyús gépek számítanak jelenleg a legmodernebb technológiával gyártott szárítógépeknek. Érdemes egy kicsit körbejárni, hogy miért is éri meg beruházni egy ilyen háztartási gépre.

bosch szárítógépA Bosch szárítógépek legújabb modelljei szintén a hőszivattyús típusok közül kerülnek ki, így nem nehéz a választás, ha világhíres márka mellett kell dönteni.

1. A hőszivattyús típusok mellett szóló, egyik nyomós érv, az energiatakarékos működés. Az energiapazarlás megállítása és az ésszerű fogyasztás a jelen egyik legfontosabb témája. A megújuló energiaforrások előtérbe helyezése és a tudatos energiahasználat a jövő érdekében történik.

A hőszivattyús gépek energiafogyasztása a hagyományos technológiával gyártott modellekéhez képest akár harmad annyi is lehet. Ez éves szinten igazán jelentős megtakarítást jelent egy háztartás számára, mind energia, mint pedig annak költségei szempontjából.

Ha teheti, ezért a legmagasabb energia besorolású modellekből válogasson vagyis az A+++ gépeket részesítse előnyben.

2. A hőszivattyú technológia nemcsak a környezetnek és a pénztárcának kedvez, hanem a ruhákat is óvja. A szárítás folyamata nem túl magas hőfokon megy végbe, ezért a érzékenyebb anyagoknál is nyugodtan fel lehet gyorsítani a száradást, mert az kíméletesebben zajlik.

Pár óra alatt újabb adag tiszta, friss és száraz ruha kerülhet vissza a szekrénybe vagyis semmit sem kell napokig nélkülözni, ameddig a mosás minden fázisa lezajlik. A Bosch modelljei számtalan beállítással, fokozattal és programmal alkalmazkodnak az egyéni igényekhez és a textilek sokféleségéhez.

Vásároljon online márkás terméket!

bosch szárítógépA háztartás vezetése és a költségeinek a finanszírozása egy vagy több modern háztartási géppel óriási könnyebbséget jelent. Ön egyetlen webshopból be tudja szerezni az otthona legújabb segítőit. Látogasson el az online boltunkba és vásároljon beépíthető vagy különálló műszaki cikkeket, hasznos eszközöket, amik kényelmesebbé teszik a mindennapokat és több szabadidővel ajándékozzák meg!

A kollégáink örömmel fogadják a megkeresését, lépjen kapcsolatba velünk a honlapon megadott elérhetőségeink egyikén!

Az oldal tetejére