Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Hűtő webáruházunkban az okos hűtők a jövőt képviselik

Vásároljon új készüléket a konyhájába online, a hűtő webáruházunk kínálatából! Hűtőszekrényt választani egyszerű, ha tudja, hogy mit keres.

Okos otthonok előnyei a konyhában is

hűtő webáruházA modern otthon szinonimája az okos vagy intelligens otthonnak. A fejlett technológiát a legmagasabb komfort, biztonság és energiatakarékosság szolgálatába állíthatjuk, hogy vezérelhető rendszerekkel szereljük fel az ingatlant. A nyílászárók, a világítás, a fűtés, a hűtés, az árnyékolás mind külön és egy komplett rendszer részeként működtethető. Az okos otthon minden funkciója a lakók szokásaihoz igazodik és akkor is működik, amikor senki nem tartózkodik otthon.

A hűtőszekrények sem maradhatnak ki a sorból. Ha eddig még nem találkozott okos hűtővel, akkor itt az ideje, hogy megismerje ezeket a készülékeket! A konyhája és a háztartás is jóval többet tud majd nyújtani a hétköznapokban, mint egy átlagos, régebbi típusú hűtővel.

 

Milyen újdonságokra képes egy okos készülék?

hűtő webáruházAz ilyen konyhai berendezések kiválasztásakor elsődlegesen a teljesítmény, a méret és a fogyasztás szempontjai az uralkodóak. Az alapvető tulajdonságokon túl a legújabb fejlesztésű modellek már jóval többet tudnak kínálni a vásárlóknak. A legnagyobb márkák lépést tartanak a technológiai innovációkkal és túllépnek a dizájn, hűtés, tárolás alapvető hármasán. 

Mit tud a hűtők legokosabb generációja ma? A régi változatokhoz képest egyrészt segítenek optimális elektromos áram használattal hűteni, illetve fagyasztani. Érdemes tehát befektetni egy új háztartási berendezésbe és a régi, elavult fogyasztásút elfelejteni. Az új hűtő fogyasztása akár az egyharmada is lehet a régi fogyasztásának.

Jó tudni, hogy a hűtő egyike azoknak a háztartási eszközöknek, amik havi szinten sok áramot fogyaszthatnak. Ez a fogyasztás még magasabb lehet, ha a konyhai berendezés elavult és régi is. Energiatakarékos hűtővel a tulajdonosok és a környezet is sokkal jobban jár.

Az okos hűtőszekrényeket már úgy tervezik meg, hogy wifi kapcsolattal is rendelkezzenek. Miért lehet jobban kihasználni egy ilyen háztartási berendezést? A távoli helyről is vezérelhetővé váló háztartási készülékek, intelligens rendszerek a tulajdonosok életét gazdaságosabbá, komfortosabbá tudják tenni. 

Az okos hűtőszekrények funkciói

hűtő webáruházAlapvető funkciót jelent egy ilyen modellnél a hűtő hőmérsékletének a szabályozása, bárhonnan. Ez a funkció segít abban, hogy megelőzhető legyen az ételpazarlás. Minden évszakban az ételeknek ideális hőmérsékletet tudja beállítani, bárhonnan, így azok tovább maradnak frissek, ehetőek, meg tudja őrizni a maximális vitamin tartalmukat.

A hűtő összeköttetésben áll az okos telefonon vagy egyéb készüléken használt applikációval. Az adott konyhai modelltől függ, hogy milyen funkciókkal tudja segíteni a vásárlást, a tárolást, az ételekkel történő tervezést. A bevásárlólista összeállítása, az ételek ideális elhelyezése, a szavatosságuk követése vagy egy estére szánt ital gyors lehűtése mind egyszerűen megvalósítható. Az okos hűtők minden funkcióját ki tudja használni otthon, a konyhában, de attól távol is, bárhol tartózkodik éppen.

A bevásárlás, a tárolás, az ételkészítés, a vendégfogadás és minden, ami étellel, itallal kapcsolatos, egy új szintre lép. Ugyanaz a berendezés, csak sokoldalúbb tudással.

A fejlődés tovább halad, nem áll meg. A jövő intelligens hűtői még többet fognak tudni, a legújabb modellek már csak arra várnak, hogy forgalomba kerüljenek. Ismerje meg a hűtő webáruházunk aktuális kínálatát, szerezze be az új készülékét a legismertebb márkák termékei közül!

Az oldal tetejére