Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

KedvezményPont

Gyűjtsd a KedvezményPontokat és olcsóbban vásárolhatsz bármilyen készüléket, tartozékot vagy akár tisztítószereket.


Minden vásárláskor a felhasználói fiókodban jóváírjuk a termék mellett megjelenő KedvezményPontokat.Többszöri vásárlás esetén folyamatosan gyűlnek a KedvezményPontok a virtuális számládon.

A KedvezményPontokat  egy éven belül bármikor beválthatod egy vásárlás során. Részbeváltásra is van lehetőséged, a többi  KedvezményPontot  félre teheted egy következő vásárláshoz.

A KedvezményPont minden egyéb korlátozás nélkül 100%-ban beválthatóak akár egy vásárlás alkalmával is.

A beváltott KedvezményPont   a fizetendő végösszegből levonásra kerülnek, azok készpénzre nem válthatók át .

 

1 KedvezményPont =  1Ft

 

A KedvezményPont  számát a felhasználói fiókodban tudod követni. Ha több felhasználói fiókod van a konyhaluxnet.hu webáruházban és a  KedvezményPontokat  szeretnéd összevonni, azt kérjük előre, még a vásárlás előtt jelezd felénk.

A KedvezményPontok a termék átvétele után kerülnek jóváírásra. A vásárlástól történő utólagos elállás esetén a KedvezményPontok is törlésre kerülnek.

A KedvezményPontokat csak a regisztrált felhasználók tudják gyűjteni, regisztrálás nélküli vásárlás esetén erre nincs lehetőséged. A beváltáshoz be kell jelentkezned a fiókodba.