Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Kiterjesztett Garancia

 

Miért fontos, hogy Ön is gondoljon a Kiterjesztett garanciára?

 

Ismerős érzés, hogy a jótállási idő lejárta után azonnal elromlik a készülék?

 

Felejtsd el az idegeskedést, szerviz keresgélést! 

A kiterjesztett garancia pontosan ebben a helyzetben segít Neked!

Bizonyára hallottál már olyan történeteket, vagy akár át is éltél már olyan helyzetet, amikor egy drága háztartási gép a jótállási idő lejárta után nem sokkal meghibásodott.

Ez sajnos nem ritka és sok esetben egy központi alkatrész cseréje majdnem ugyanannyiba kerül, mint egy új készülék vételára. Egy gyártói vagy forgalmazói garancia a termék árához viszonyítva rövid időre nyújt csak biztosítékot.

 

Milyen további előnyökkel jár, ha a Kiterjesztett garancia mellett döntesz?

 

  • Nincs szervízdíj, nincs cseredíj
  • Nem kell keresgélned a megfelelő szervizt
  • Lebonyolítják helyetted a szervizeltetést az első pillanattól
  • Gondoskodnak a készülék ingyenes elszállításáról
  • Gondoskodnak a javított készülék ingyenes visszaszállításáról
  • A tulajdonossal együtt ellenőrizik, hogy a szervizelt termék valóban hibamentesen került vissza Hozzád
  • Kiterjesztett garancia szolgáltatás igénybevételével azonban akár 5 évig biztonságban tudhatod készülékeidet

 

 

Mi a Kiterjesztett garancia?

 

A kiterjesztett garancia egyfajta készülék biztosítás, amely a háztartási gépekre kínál, a gyártói illetve forgalmazói garancián túl, azt meghosszabbítva jótállást.

A kiterjesztett garancia a készülék megvásárlását követően is megköthető, a gyári, alapgarancia lejáratát megelőző 2. hónapig.

A kiterjesztett garanciával lehetőség van akár 5 évig biztonságban tudni a háztartási készülékeket, hiszen a szakszervizek ingyen javítják azokat.

Az Asszisztencia szolgáltatás keretében a javíttatás megszervezését is a BusinessBox átvállalja. EXCLUSIVE csomag keretében pedig még törés ellen is biztosítva van a készüléked.

 

 

Kiterjesztett garancia az nyugalmad és kényelmed záloga!

 

Amennyiben a Kiterjesztett garancia időtartama alatt készüléked meghibásodna, egyszerűen csak vedd fel munkatársakkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Csak egy telefonhívás és azonnal segítséget kapsz. A bejelentést követően előre egyeztetett időpontban szakértő kollégánk a helyszínen felméri a problémát. 

 

Amennyiben helyben javítható a meghibásodás, a szakértő azonnal orvosolja is azt. Ellenkező esetben minden további költség nélkül a szervizbe szállítják a készüléket. Neked semmit nem kell tenni, mindent mi intézünk helyetted !

 

 

 

 

 

 

Ügyfélbarát javítási idő!

 

Míg más szerelőknél, amellett, hogy elképesztő összegeket fizethetsz a javításért, előfordulhat, hogy hetekig, sőt akár több mint egy hónapig is eltarthat, mire visszakapod a háztartási gépedet.

Kiterjesztett garanciát vásárló ügyfeleinknek, átlagosan 10 munkanapot igényel a szervizelés. Tehát korántsem kell attól tartanod hogy az elérhetetlenné váló szerviz hosszú hetekre benyeli a készülékedet.

 

 

 

 

 

Szakszerű javítás szerviz partnereinknél

A BusinessBox a legrégebb óta szolgáltat a hazai piacon, így pontosan tudja, hogy egy adott márkájú készüléket melyik szervizben javítják a leggyorsabban és legprecízebben, így minden esetben a legjobb szakembert biztosítja Számodra az ország egész területén.

 

 

 

 

 

 

 

Meddig köthetsz Kiterjesztett garanciát készülékedre?

A Vásárlói gondoskodást a készüléked megvásárlása után is megvásárolhatod a legtöbb készülékbiztosítással és kiterjesztett garanciával ellentétben.

A gyártói vagy kereskedői garancia lejárata előtti 60. napig megkötheted Kiterjesztett garancia szerződésedet, de érdemes a készülék vásárlást követően azonnal a készülék vásárlásakor megkötnöd, hogy minél hamarabb élvezhesd kényelmi a szolgáltatásokat – például segítünk eligazodni a felhasználói kézikönyvben. Köss készülékedre  baleseti garanciát is és elfelejtheted a váratlan helyzetekből adódó idegeskedést és fejfájást !

Az oldal tetejére