Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Konyhai készülékek ráadás Air Fryer sütővel

Vásárolj Electrolux konyhai készülékeket min. 500.000 Ft összértékben* és ráadásként egy Air Fryer sütőt** adunk Neked ajándékba. Az Air Fyrerrel ízletes és ropogós ételeket készíthetsz olaj hozzáadása nélkül, egészségesen.

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvasd el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

*A készülékeket egy kereskedőtől egy időpontban kell megvásárolni, a termékek termékkódjának és vételárának egy számlán kell szerepelniük.
**A készülék típusa a készlet függvényében változhat.

 

 

Az akció részletei

 

Az akció időtartama

 

2024. május 13. – július 31.

 

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Neked, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a konyhai készülékek termékkódja, illetve vételára is szerepel.

A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

 

 

Regisztráld a vásárlásodat

 

2024. augusztus 15-ig. 

 

Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló számla másolatát, és add meg kézbesítési címedet.
28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, az Electrolux  e-mail-ben értesít.

Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

 

Regisztrálom a vásárlásomat

 

 

 

 

Air Fryer: ropogós, finom ételek olaj hozzáadás nélkül

Egy Air Fryer készülék tökéletes segítőtárs a konyhában. Süthetsz, grillezhetsz, vagy piríthatsz is benne olajmentesen, egészségesen. A készülék forró levegőt keringtetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így étele ropogós lesz megőrizve természetes ízvilágát.

Az oldal tetejére