Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Liebherr fagyasztókhoz AJÁNDÉK hűtőtáska

Liebherr fagyasztókhoz AJÁNDÉK hűtőtáska

Jeges extra

Az akció időtartama: 2024. 05. 01. – 2024. 08. 31.

A akció időtartama alatt minden Liebherr fagyasztóhoz egy ajándék Liebherr hűtőtáskát kapsz, hogy bárhová magaddal vihesd jéghideg frissítőket.

 

 

Hogyan juthatsz hozzá az ajándék Liebherr hűtőtáskához?

Ha utazol vagy kirándulsz – a kiváló minőségű Liebherr hűtőtáska mindig egy jó választás. A 15 literes kapacítású táska elegendő helyet kínál az ételek és italok számára, így mindig kéznél lesznek kedvenc harapnivalóid és frissítőid.

 

1. Lépés: Fagyasztó vásárlása

Vásároljon egy fagyasztókészüléket kiskereskedőjétől a 2024. május 1. és 2024. augusztus 31. közötti időszakban.

 

2. Lépés: Regisztráció

Regisztráld új fagyasztókészülékedet weboldalunkon 2024. 09. 30-ig a számla feltöltésével.

3. Lépés: Dőlj hátra, és élvezd a hűs élményt

A Liebherr ellenőrzi az adataidat és a regisztráció visszaigazolásától számított 3 héten belül közvetlenül az otthonodba szállítja a hűtőtáskát.

 

Legfontosabb funkciók

 

 

FrostProtect

 

Nem fér el egy fagyasztó a lakásodban? Ez nem probléma, mert fagyasztókészülékeinket FrostProtect funkcióval láttunk el, hogy akár -15 °C-os hőmérséklet esetén is tökéletesen működjenek. Ha a környezeti hőmérséklet 0 °C alá csökken, fagyasztóink ugyanolyan energiahatékonyan működnek tovább. Ez azt jelenti, hogy a készülékek fűtetlen helyiségekben, például műhelyekben vagy garázsokban is gond nélkül használhatók.

 

 

 

 

 

 

 

 

IceMaker

Maradt még jégkocka? Az IceMaker segítségével feleslegessé válik ez a kérdés. A fix vízcsatlakozós IceMaker esetében közvetlenül a vezetékből érkezik a víz. A MaxIce funkciónak köszönhetően naponta akár 1,5 kg jégkocka is készíthető. A rugalmas jégrekesz elválasztóval tetszőlegesen oszthatja fel a rekeszt, változtatva ezzel a tárolt cégkockák mennyiségét – egyszerűen, az igényekhez igazítva!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EasyTwist-Ice

Akár egy nyári napon, akár egy partin: Az EasyTwist-Ice segítségével egyszerűen és gyorsan készítheti el a jégkockákat – vízvezeték-csatlakoztatás nélkül. Egyszerűen tölts vizet a tartályba, fagyaszd le és egy egyszerű csavarással oldd ki a kész jégkockákat – és már tálalhatod is a hideg italokat. Az EasyTwist-Ice könnyen tisztítható és gondoskodik az állandó higiénikus jégkockagyártásról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EasyOpen

Ismerős a probléma? Ha csak a megvásárolt élelmiszerek elpakolása után vetted észre, hogy valamit kifelejtettél, akkor erősen meg kell húznod az ajtót, hogy újra ki tudd nyitni. De egy Liebherr hűtővel ez nem történhet meg. Az EasyOpen funkciónak köszönhetően az ajtót egymás után többször is kényelmesen és egyszerűen ki lehet nyitni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SpaceBox

Liebherr készülékedben nagyobb termékeket is kényelmesen tárolhatsz: Mert egy XL-es méretű pulykának vagy egy emeletes jégkrémtortának egyszerűen több hely kell. Ilyen esetekben hasznos a Liebherr SpaceBox: A 250 mm-es belmagasság különösen nagy, extra helyet biztosít, még a nagyobb fagyasztott áruknak is. Ez segít Téged a rugalmas tárolásban.

 

 

 

 

 

 

 

 

VarioSpace

Szeretnél egy többrétegű fagylalttortát biztonságosan tárolni a nyári partiig? Nem probléma a Liebherr fagyasztóval: Néha csak több helyre van szükség, és ez benne a legjobb. A VarioSpace segítségével eltávolíthatod az egyes fagyasztófiókokat és az alattuk lévő vízszintes üveg polcokat (polcok csak a Peak sorozatú készülékeknél érhetők el), és egyből extra nagy tárolóhely áll a rendelkezésedre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BluRoX: az innovatív vákuumszigetelés perlittel

 

Vákuumos perlit technológiánk olyan innováció, amely végérvényesen megváltoztatja a hűtést és a fagyasztást. Az első, ajtóba épített BluRoX-szal rendelkező hibrid modellünk az FNb 505i az első NoFrost fagyasztó (165 cm) a „B” energiahatékonysági osztályban, így ezzel is élen járunk a fenntarthatóság területén.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Beépíthető fagyasztószekrény
Az oldal tetejére