Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Fedezd fel a Whirlpool és JAR együttes erejét

Fedezd fel a Whirlpool és JAR együttes erejét A Whirlpool a JAR Platinumot ajánlja a makacs szennyeződések eltávolítására és az új Whirlpool készüléked frissességének és működésének megőrzése érdekében.

 

A JAR Platinum tripla-folyadék formulája olyan erőteljes,hogy még a szűrőket is tisztítja. Csak egy tiszta mosogatógéppel válnak az edények is igazán tisztává.

 

 

A Whirlpool 6.Érzék rendszerének és a JAR Platinum együttes tisztító erejének köszönhetően kiemelkedő mosogaási eredményeket érhet el és ragyogó csillogást köcsönözhet edényei számára.
 

 

 

 

Miért használj Te is JAR mosogatókapszulát?

 

  A JAR Platinum 3-rekeszes,folyékony és por alakú mosogatószerkapszuláját úgy tervezték,hogy még a letapadt ételmaradékokat is fellazítsa a mosogatóprogram során.

Még az olyan makacs, letapadt ételmaradékokat is maradéktalanul eltávolítja, mint például a tészta, rizs, tojás vagy húsok. Olyan hatékony, hogy semmit nem kell elöblíteni és még a szűrőből is eltávolítja a zsíros szennyeződéseket.

A JAR Platinum mosogatókapszula gyorsan feloldódik a vízben és nem hagy nyomot maga után, épp ezért ésszerű választás a gyors programokhoz.

A JAR Platinum mosogatókapszula feloldja a zsíros foltokat és szennyeződéseket, a mosogatóprogram befejeztével nem hagy mást, csakis ragyogó és tiszta edényeket.