Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Új hűtőszekrény hűtő webáruházból? Mindig nyitva vagyunk!

Egy hűtő webáruházban soha nem áll meg az élet. Új hűtőre ugyanis gyakran van szükség, még akkor is, ha ma már sok, megbízható modell elérhető a kínálatban.

Mikor van szükség új hűtőre?

hűtő webáruházA hűtőszekrény nem olyan háztartási berendezés, ami luxus cikknek számít vagy csak bizonyos életstílushoz választják a konyhába, fürdőszobába stb. Az ételek, italok hűtése, tartósítása minden háztartásban alapvető szükségletnek számít, még ott is, ahol egyébként nem főznek rendszeresen.

A hűtő és a fagyasztó kombinációja vagy különálló berendezései segítenek abban, hogy megelőzhető legyen a pazarlás és a romlott ételek fogyasztásából fakadó egészségügyi problémák kialakulása.

Amikor új ingatlant építtet vagy vásárol valaki, bővül a család, modernizálás előtt áll egy otthon, akkor könnyen felkerülhet a teendők listájára az új hűtőszekrény is. Persze azzal is számolni kell, hogy a háztartási berendezések nem élethosszig szólnak, el tudnak romlani.

A régi, hibás vagy egyszerűen csak elavult hűtőkhöz ostobaság ragaszkodni, mert több gondot jelentenek, mint amennyi hasznot hoznak. Nem éri meg javíttatni vagy bosszankodni a megnövekedett villanyszámlán, előbb vagy utóbb úgyis le kell cserélni a háztartási gépet.

Érdekes tény, hogy sok hűtőszekrény nyáron romlik el. Az eladási adatok szerint a nyári hónapokban megnő a hűtők eladásának száma. Ennek megvan az oka, ami nem más, mint a kánikula.

hűtő webáruházA rossz szigeteléssel rendelkező berendezésekbe könnyebben bejut a meleg ugyanis, ami a hűtő kompresszorát annyira le tudja terhelni, hogy végül megadja magát és tönkremegy. Télen erre nincs esély, viszont nyáron annál inkább, ami a hűtők megnövekedett számú eladásához vezet.

Milyen legyen az új hűtő?

A kínálat hihetetlenül színes, mind méretben, funkcióban és persze árban is. Kaphatóak vadonatúj hűtők pár száz ezerért, de a több milliós értéket elérő gépek sem ritkák. Nem feltétlenül kell a legdrágábbra voksolni, de szem előtt kell tartani azt is, hogy a minőség nem készül olcsón.

Vannak márkák és modellek, amik különösen kedveltek a vásárlók körében. A kombinált berendezésekből például több fogy, mert a háztartások nagy részében külön hűtőnek és külön fagyasztónak nincs elegendő hely. Az alsó fagyasztó szekrényes modellekből szintén több fogy, ahogyan a szabadon álló modellekből is.

Az érvényben lévő szabályok alapján energiatakarékos, A osztályba sorolható modellek képviselik a csúcskategóriát. Minél több utána a plusz jel, annál kevesebbet fogyaszt a berendezés. A legalsó határt a G osztály jelenti, ha energiamegtakarításról van szó. A hűtő éves fogyasztása egy jobb modell esetében akár feleannyi is lehet az elavult hűtőkéhez képest, ami jelentős összegnek számít.

hűtő webáruházA hűtővásárláshoz nem kell körbe utaznia a város, háztartási berendezéseket árusító üzleteit. Anélkül is rátalálhat az Önnek megfelelő modellre, hogy egymás után hallgatja meg az eladók ajánlásait és számtalan hűtő ajtaját kinyitja. A legfontosabb, hogy a kiválasztott hűtőszekrény árban, tulajdonságokban és persze méretben is maradéktalanul meg tudjon felelni a vásárló által támasztott igényeknek. Ilyen berendezést webáruházban is találni fog.

Lépjen be az online boltunkba, ahol több, világhíres márka képviseletében is talál új hűtőszekrényeket! A hűtők beépíthető és szabadon álló változatban is elérhetőek a Bosch, a Miele vagy a Gorenje gyártóitól.

Mielőtt döntene egy termékkel kapcsolatban, biztosan vannak még kérdései. Lépjen kapcsolatba velünk az egyik elérhetőségünkön, ha szeretné, hogy segítsünk a rendelésben!

Az oldal tetejére