Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
4.199.900 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: 8003437225833
Szállítási díj: 7.990 Ft
KedvezményPont 63635
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Termék címkék:
8kg ALA021 ipari mosógép Whirlpool

Whirlpool ALA021 ipari mosógép 8kg

4.199.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Márkák WHIRLPOOL
Szín Nemesacél
Garancia idő 1 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály D
Mélység 77.9 cm.
Kivitel Előltöltős
Energiafogyasztás 100 ciklusra KW/h 200
Inverter motor Igen
Funkció Mosógép
Dob Kivitele Nemesacél
Cenrifuga Maximum Fordulatszám 1002
Maximum Ruhatöltet 8 Kg.
Üst Anyaga Nemesacél
Vízfogyasztás (L) 45 Liter
Smart Wi Fi Igen
Főbb Jellemzők

Megbízható, rugalmas, AISI 304 rozsdamentes acélból készült. A legmagasabb termelékenységre tervezett ipari alátéteket közel 20 000 ciklusig tesztelik. A hideg-meleg víz bemenet, valamint az inverter motor gondoskodik a ruha tökéletes ápolásáról, miközben csökkenti az energiaköltségeket. A mosógép teljes irányítása az innovatív érintőképernyőnek köszönhetően. LCD kijelző 200 új programmal. Az automatikus ajtózár és a vészleállító gomb lehetővé teszi a kezelő számára, hogy teljes biztonságban kommunikáljon a géppel. Maximális stabilitás a Power Balance rendszernek köszönhetően, az exkluzív lengéscsillapító eszköz, amelyet a legnehezebb terhelés elviselésére is tanulmányoztak. USB csatlakozás a hátlapon.

A LEGMAGASABB TERMELÉKENYSÉGRE TERVEZVE Ez a sorozat kiváló minőségű alkatrészekkel és anyagokkal büszkélkedhet. Minden panel és dob AISI 304 rozsdamentes acélból készül, a tartós és megbízható szerkezet érdekében.

TELJES BIZTONSÁG – VÉSZLEÁLLÍTÓ GOMB A gépek vészleállító gombbal vannak felszerelve, amely lenyomásakor kikapcsolja a gépet. Ez a gomb elektromosan biztonságos állapotba hozza a mosógépet a felhasználó számára, ha lehetséges meghibásodás lép fel.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG A meleg és hidegvíz használat optimalizálásának köszönhetően a mosógép felváltva tölti be a hideg és meleg vizet, elérve a pontos beállított hőmérsékletet. A víz fokozatos melegítésével ez a rendszer megakadályozza a szövetek hősokkját. A gép meleg vizet tölt be a hálózati vízellátásból, csökkentve ezzel az energiaköltségeket és a ciklusidőt.

VÉGTELEN MOSÁSI MEGOLDÁS A Program funkcióval Ön igényei szerint módosíthatja a meglévő programokat, vagy újakat hozhat létre, akár több mint 200 új, személyre szabott ciklussal.

A MOSÁS TELJES IRÁNYÍTÁSA AZ INNOVATÍV ÉRINTŐKÉPERNYŐVEL Az innovatív, nagy érintőképernyős vezérlőpanel rendkívül egyszerűvé és intuitívá teszi a programozást, a használatot és a karbantartást. Amikor megjelenik a kívánt program, a kijelző pontosan mutatja a mosási ciklus összes paraméterét, a mosási fázist, a használt hőmérsékletet, a fordulatszámot és az időtartamot. Kiválaszthatja a programot, és az ikon egyetlen érintésével elindulhat. A ciklus futása közben minden paraméter módosítható a megfelelő ikon megérintésével.

MAXIMÁLIS STABILITÁS A Power Balance System (PBS) egy exkluzív lengéscsillapító rendszer, amelyet úgy tanulmányoztak, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek, és megőrzi a mosógép stabilitását a legkritikusabb helyzetekben is.

KIVÁLÓ EREDMÉNYEK Az inverteres motornak köszönhetően a dob fordulatszáma szabályozható, így a centrifugálás fokozatos felgyorsul, így elkerülhető a szövetek mechanikai igénybevétele. Ez a kiegyensúlyozott vízfeltöltéssel és a szabályozott hőmérséklettel együtt garantálja a finom ruhanemű kezelését, bármilyen szövettípusra jellemző.

AUTOMATIKUS AJTÓZÁR A kettős automatikus ajtózárás érzékeli, ha az ajtó majdnem zárva van, és a ciklus indulásakor bezárja: addig a pillanatig a felhasználó kinyithatta az ajtót, hogy be- vagy kivegye az ágyneműt. A ciklus alatt az ajtó zárva van, és csak a program végén nyitható újra, amikor a belső hőmérséklet eléri az előre beállított biztonsági értéket.

KIVÁLÓ TISZTÍTÁS TÖBB 1 ÓRA ALATT A mosógép 18 előre beállított programmal rendelkezik a pamut, műszálas, mikroszálas, gyapjú mosásához 30°C és 90°C között. Minden beállított ciklusban legalább 3 öblítés van, de a Fertőtlenítő programban 90°C-on elérheti az 5-öt is. A felhasználó igénye szerint választhat a gyorsmosástól az Intenzív vagy Fertőtlenítő programokig, amelyek 5 öblítéssel elérik a 90°C-ot, így alig több mint 1 óra alatt biztosítják a fertőtlenítő hatást.

Új programpanel érintőképernyővel: egyszerű használat, nagy ikonok
Döntött kezelőpanel: jobban látható 7' kijelző
Teljes programozhatóság (USB port): víz, hőmérséklet, motor fordulatszám és forgási/törési sebesség szintjei a mosási ciklusok teljes testreszabásához
Új átméretezett ajtó, kategóriájában a legnagyobb, a könnyebb be- és kirakodás érdekében
Rozsdamentes acéldob AISI 304
Maximális stabilitás az új kiegyensúlyozó rendszerrel, függőleges és vízszintes lengéscsillapítók
Féladag programok a víz-, energia- és mosószer-takarékosság érdekében
Inverteres technológia
Vészhelyzet leállító
Centrifuga sebesség: 1000 fordulat/perc
Nettó méret: 720x821x1113 mm
Nettó súly: 254 kg

Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 720x1031x779
Teljesítmény felvétel (kw.) 7.5 kw.
Készüléktömeg (nettó) 254 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 259 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére