Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
320.900 Ft
Központi Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 859991650150
Szállítási díj: 7.990 Ft
KedvezményPont 4863
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Whirlpool Szabadonálló Alulfagyasztós Hűtő W7X 94A OX Inox

320.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín. Optic Inox design ujjlenyomat elleni védelemmel. NoFrost, fagymentes technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban a páratartalom csökkentésével. Egy magas készülék, amely megfelel a család igényeinek. Üveg polcok, amelyek biztosítják a robosztusságot és eleganciát egyszerre.

Márkák WHIRLPOOL
Szín Inox
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály C
Kivitel Kombinált Alulfagyasztós
Hűtőtér Nettó Térfogata 263 Liter
Fagyasztótér Nettó Térfogata 104 Liter
Fagyasztótér Leolvasztás Total No Frost
Hűtőtér Leolvasztás ( automatikus) Igen
Világítás LED
Vezérlés Elektronikus
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 162
Inverter motor Igen
Zajszínt dB(A) (maximum) 33
Polcok száma 4 db.
Fagyasztó fiókok Száma 3
Főbb Jellemzők

Ujjlenyomatmentes
Könnyen tisztítható. Az ujjlenyomatmentes technológiának köszönhetően az ujjlenyomatok, szennyeződések egyszerűen eltávolíthatók.

Megfordítható ajtónyitás
Az Ön kényelme érdekében a készülék ajtajainak nyitási iránya megfordítható, lehetővé téve a balról vagy jobbról történő nyitást is.

NoFrost
Nincs szükség a készülék leolvasztására. A NoFrost technológia megelőzi a jégképződést a belső tér páratartalmának csökkentésével.

Gyorshűtés
Gyorshűtés. Amikor új élelmiszerek kerülnek a hűtőtérbe, a készülék csökkenti a belső hőmérsékletet. A beépített szenzorok automatikusan szabályozzák a belső hőmérsékletet az energiatakarékos működés és az élelmiszerek hosszan tartó frissessége érdekében.

Total NoFrost
Nincs többé jégképződés, nincs szükség leolvasztásra.

Gyorsfagyasztás
Gyorsfagyasztás. A Gyorsfagyasztás funkció 10 fokkal hidegebb hőmérsékletet állít be, mint a kiválasztható legalacsonyabb fagyasztó-hőmérséklet, hogy az élelmiszerek gyors fagyasztásával megőrizze azok tápanyagtartalmát.

6. Érzék technológia
Akár 30% energia megtakarítás.. A 6. Érzék technológia folyamatosan figyeli a készülék belső hőmérsékletét, automatikusan szabályozva a felhasznált teljesítményt. Költséghatékony és környezetbarát.

Multifreshbox
Testreszabható fiók 3 különböző hőmérséklet-beállítással bizonyos élelmiszerek ideális tárolásához: halak és húsok (+0/2°), gyümölcsök és zöldségek (+4°) vagy tejtermékek (+2/3°).

Fresh Box+
A gyümölcsök és zöldségek akár 15 napig frissek maradnak*. *A beépített páratartalom-szabályozó gombbal ellátott fiók akár 15 napig is frissen tarthatja a gyümölcsöt és zöldséget*. (A súlycsökkenés és a vizuális minőség alapján , figyelembe véve a gyakori gyümölcsöket és zöldségeket. Belső vizsgálati eljárás.).

Cool Breeze technológia
A Cool Breeze technológiának köszönhetően a tárolás gondolatmentessé válik. Az egyenletes légáramlás biztosítja a homogén hőmérsékletet minden polcon, lehetővé téve az intuitívabb ételrendezést, valamint a stabil élelmiszerhőmérsékletet* az optimális tartósítás érdekében. *Belső teszt alapján a friss élelmiszerrekesz minden polcára elhelyezett élelmiszer-utánzó modellanyag magjában mért maximális átlagos hőmérséklet-ingadozás (+/- 0,2°C) normál hőmérsékleten.

Zen Inverter Technológia
Élvezze a nyugalmat konyhájában, optimális teljesítménnyel, alacsony zajszinten a hűtő/fagyasztó termékcsaládunk inverteres kompresszor motorjának köszönhetően.

Total No Frost
Örökre felejtse el a kézi leolvasztást a fagyasztóban és a kondenzációt a hűtőben. Ez a technológia megakadályozza a jégképződést a fagyasztóban és a fagy kialakulását a hűtőszekrény belsejében.
 

Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 596x2027x678

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére