Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
312.900 Ft
Központi Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: 859991665920
Szállítási díj: 7.990 Ft
KedvezményPont 4741
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó W9C 941C OX Inox

312.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Whirlpool szabadonálló hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín. Optic Inox design ujjlenyomat elleni védelemmel. No frost, fagymentes technológia, amely hatékonyan megakadályozza a jég felhalmozódását a fagyasztóban a páratartalom csökkentésével. Egy magas készülék, amely megfelel a család igényeinek. Üveg polcok, amelyek biztosítják a robosztusságot és eleganciát egyszerre.

Márkák WHIRLPOOL
Szín Inox
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály C
Kivitel Kombinált Alulfagyasztós
Hűtőtér Nettó Térfogata 257 Liter
Fagyasztótér Nettó Térfogata 98 Liter
Fagyasztótér Leolvasztás Total No Frost
Hűtőtér Leolvasztás ( automatikus) Igen
Világítás LED
Vezérlés Elektronikus
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 158
Inverter motor Igen
Zajszínt dB(A) (maximum) 39
Polcok száma 4 db.
Fagyasztó fiókok Száma 3
Főbb Jellemzők

Dual NoFrost
A két független hűtő NoFrost rendszere ideális fagymentes környezetet teremt az élelmiszerek megőrzéséhez, biztosítva az ideális hőmérsékletet és páratartalmat, valamint elkerülve a szagok keveredését az üregek között. A gyümölcsöket és zöldségeket bárhová teheti a hűtőszekrényben, a Dual NoFrost akár 15 napig is frissen tartja őket.

Ujjlenyomatmentes
Könnyen tisztítható. Az ujjlenyomatmentes technológiának köszönhetően az ujjlenyomatok, szennyeződések egyszerűen eltávolíthatók.

6th Érzék Precision Control
Technológia, amely gyorsan visszaállítja az ideális hőmérsékletet.
A 6. Érzék technológia folyamatosan érzékeli a külső okok (pl. Ajtónyitás) miatti hőmérséklet-ingadozásokat, és gyorsan visszaállítja az ideális hőmérsékletet az optimális élelmiszer-megőrzéshez mind a hűtőben, mind a fagyasztóban. Kerülje el az élelmiszerek megromlását a fagyasztóban tárolt élelmiszerek esetében.

Megfordítható ajtónyitás
Az Ön kényelme érdekében a készülék ajtajainak nyitási iránya megfordítható, lehetővé téve a balról vagy jobbról történő nyitást is.

Légáramlás
A beépített ventilátor biztosítja az egyenletes légáramlást a készülék belsejében.

NoFrost
Nincs szükség a készülék leolvasztására. A NoFrost technológia megelőzi a jégképződést a belső tér páratartalmának csökkentésével.

Gyorshűtés
Gyorshűtés. Amikor új élelmiszerek kerülnek a hűtőtérbe, a készülék csökkenti a belső hőmérsékletet. A beépített szenzorok automatikusan szabályozzák a belső hőmérsékletet az energiatakarékos működés és az élelmiszerek hosszan tartó frissessége érdekében.

Fresh Box+
A gyümölcsök és zöldségek akár 15 napig is frissek maradnak*.
Egy fiók páratartalom-szabályozó csúszkával, amely lehetővé teszi a gyümölcsök és zöldségek frissességének megőrzését akár 15 napig*.
*A fogyás és a vizuális minőség alapján , figyelembe véve a gyakori gyümölcsöket és zöldségeket. Belső teszteljárás.

Fresh Pad
A gyümölcsök és zöldségek frissességének megőrzése érdekében.
A Fresh Box+ -ba integrált innovatív betét biztosítja a legjobb élelmiszer-megőrzést. A Fresh Pad elvonja a gyümölcsök és zöldségek nedvességtartalmát, és aktívan megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását, hogy azok frissek maradjanak. A rácsminta elválasztja a gyümölcsöket és zöldségeket a tárolás során felszabaduló nedvességtől, míg egy speciális antibakteriális adalékanyag akár 99,9% -kal csökkenti a káros baktériumokat a rács felületén.

Freeze Control
Az innovatív Freeze Control funkció hatékonyan védi az élelmiszerek ízét és állagát, valamint a fagyási elszíneződéseket is akár 50%-kal csökkenti.

FreshBox 0°
A 0°-os doboz (-2°C - + 3°C) ideális körülményeket teremt hús és hal tárolásához.

Zen Inverter Technológia
Élvezze a nyugalmat konyhájában, optimális teljesítménnyel, alacsony zajszinten a hűtő/fagyasztó termékcsaládunk inverteres kompresszor motorjának köszönhetően.

Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 595x2013x655

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére