Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
239.900 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: 859991658780
Szállítási díj: 7.990 Ft
KedvezményPont 3635
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Whirlpool szabadonálló mosogatógép W7F HP43 X

239.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Whirlpool mosogatógép jellemzői: inox szín. C energiahatékonysági osztály. Kényelmes digitális visszaszámláló, amely tájékoztatja Önt arról, amikor a mosási ciklus befejeződött. Innovatív technológia, amely rendkívül csendes teljesítményt biztosít a halk készülék számára. Kiváló tisztítási teljesítmény az ideális mosási eredményekhez.

Márkák WHIRLPOOL
Szín Inox
Garancia idő 2 év hivatalos gyártói garancia
Motorgarancia 5 év, regisztrációhoz kötött hivatalos gyártói garancia
Szélesség 60 mm
Energiaosztály C
Mosogatási Hatékonyság A
Szárítási Hatékonyság A
3. Evőeszközfiókinformation_mark Van
Teríték Számainformation_mark 15
Energiafogyasztás 100 ciklusra KW/h 76
Inverter motor Nem
Zajszínt dB(A) (maximum) 43
Vízkár elleni védelem Aqua Stop
Vízcsatlakozás hideg/meleg
Késleltetett Indítás 1-24"óra"
Vízfogyasztás (L) 9.5 Liter
Főbb Jellemzők

Csendes
Teljesítmény csendesen. Az Ön Whirlpool mosogatógépét úgy tervezték meg, hogy a legkisebb zajkibocsátás mellett biztosítsa a tökéletes mosogatási eredményt.

PowerClean Pro
A gép hátuljából érkező erőteljes vízsugár a legmakacsabb szennyeződések esetén is a legjobb tisztítási eredményt biztosítja. Az intelligens érzékelők érzékelik a szennyeződés szintjét, és ennek megfelelően módosítják a víznyomást.

6. Érzék technológia
Nincs szükség előmosogatásra. A 6. Érzék technológia tökéletes eredményt nyújt anélkül, hogy a ciklus előtt az edényeket kézzel súrolná vagy beáztatná. Így hatékonyan csökkentve ezáltal a vízfogyasztást és a mosogatási költségeket.

Harmadik evőeszköztartó fiók
Az Ön Whirlpool mosogatógépe fel van szerelve harmadik evőeszköztartó fiókkal. Az így megnövelt kapacitás segít abban, hogy mindennek jusson hely.

NaturalDry
A készülék a program befejeztével kinyitja az ajtaját a hatékonyabb szárítás és az alacsonyabb energiafelhasználás érdekében.

Féltöltet opció
Erőforrás-hatékony. A Féltöltet opció optimalizálja a víz-, és energiafogyasztást, ha a mosogatógép kosaraiban csak kevés edény található.

EcoFriendly
A 6. Érzék EcoFriendly technológia intelligens szenzoraival folyamatosan figyeli a mosogatási ciklust és a szennyezettségi szintet, ennek megfelelően változtatva a mosogatási paramétereket. Élvezze a tökéletes eredmény és az akár 50%-os energia-, víz- és időmegtakarítást.* (*Összehasonlítva a 6. Érzék programok minimum és maximum fogyasztását.)

Kivehető, állítható felső kosár
Kivehető felső kosár. Ha szokatlan formájú edényeket szeretne elmosni, a készülék felső kosarának eltávolításával azonnal lehetősége nyílik elhelyezni őket.

Rozsdamentes acél belső tér
A Whirlpool mosogatógép rozsdamentes acél belseje biztosítja a csillogó edényeket és a tiszta belső teret.

Gyors ciklus
Élvezze a gyors eredményeket! A gyors program teljes körű gondoskodást kínál és biztosítja azt a mosóhatást, amire szüksége van, mindezt kevesebb idő alatt.

Levehető tető
A levehető tetőnek köszönhetően egyszerűen alakíthatja a készüléket az igényeihez.

Intenzív program
Mosási program 65 ° C hosszú programban, ideális a legkoszosabb edények számára.

Aquastop
Egy elektromos szelep blokkolja a víz betöltését a külső csőből, ha a belső tömlő megszakad. Szakadás esetén a víz a tömlőn keresztül a gép alsó rekeszébe szivárog, ahol az úszó berendezés hibariasztást vált ki, és az elektronikus szelepnek küldött jellel aktiválja az Aquastopot. A vízbemenet zárva van, és a leeresztő szivattyú kiüríti a tálcát.

Automatikus vegyes ciklus
Mindennapi használatra alkalmas Automata ciklus vegyes ruhák mosására

Auto Rapid Ciklus
Optimális tisztítási teljesítmény rövid időn belül. Az Auto rapid opció (Auto Rapid) a legjobb a korlátozott mennyiségű, normál szennyezettségű edényekhez.

Auto Intense Ciklus
Automatikus ciklus, amely alkalmas különösen erős szennyeződések eltávolítására, amelyek mélyebb tisztítást igényelnek.
 

Programok Eco Programme
Glass
Pre Wash
Intensive 65°
Self Clean
Silent
Availability of short program
Sanitizing
Rapid
Automata Programok Száma 10 db
Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 600x850x590

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére