Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
264.900 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: 8003437904011
Szállítási díj: 7.990 Ft
KedvezményPont 4014
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

WHIRLPOOL W7X 92O W H Szabadonálló Hűtőszekrény

264.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Márkák WHIRLPOOL
Szín Fehér
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály E
Kivitel Kombinált Alulfagyasztós
Hűtőtér Nettó Térfogata 263 Liter
Fagyasztótér Nettó Térfogata 104 Liter
Fagyasztótér Leolvasztás Total No Frost
Hűtőtér Leolvasztás ( automatikus) Igen
Magasság 2027 mm
Szélesség 596 mm.
Klímaosztály SN-T
Világítás LED
Napi Energiafogyasztás 0.69 kWh/nap
Vezérlés Elektronikus
Visszamelegedési Idő 17 óra
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 254
Fagyasztó kapacitás Kg./nap 10Kg./ nap
Inverter motor Nem
Zajszínt dB(A) (maximum) 37
Főbb Jellemzők
  • Helygazdálkodás A készülék innovatív designja biztosítja, hogy Ön könnyedén és kényelmesen tárolhassa benne élelmiszereit és italait.
     
    Palacktartó polc A készülék külön palacktartó polccal rendelkezik.
     
    Energiatakarékos Ultra gyors hőmérséklet-visszaállítás. Az innovatív EnergySaving technológia kiemelkedően gyors hőmérséklet visszaállítást biztosít, így biztosítva az alacsony energiafogyasztást és a hosszantartó frissességet.
     
    Üvegpolcok Szépség minden részletben. A készülék üvegpolcai kombinálják a szépséget a funkcionalitással.
     
    Palacktartó A készülék palacktartó ráccsal rendelkezik.
     
    Megfordítható ajtónyitás Az Ön kényelme érdekében a készülék ajtajainak nyitási iránya megfordítható, lehetővé téve a balról vagy jobbról történő nyitást is.
     
    Visszamelegedés jelzés A Visszamelegedés jelzés mindig figyelmezteti Önt, amikor a hűtőtér hőmérséklete megemelkedik, hogy megakadályozza az élelmiszerek megromlását.
     
    NoFrost Nincs szükség a készülék leolvasztására. A NoFrost technológia megelőzi a jégképződést a belső tér páratartalmának csökkentésével.
     
    Fresh Box+ A gyümölcsök és zöldségek akár 15 napig is frissek maradnak*.
    Egy fiók páratartalom-szabályozó csúszkával, amely lehetővé teszi a gyümölcsök és zöldségek frissességének megőrzését akár 15 napig*.
    *A fogyás és a vizuális minőség alapján , figyelembe véve a gyakori gyümölcsöket és zöldségeket. Belső teszteljárás.
     
    Total NoFrost Nincs többé jégképződés, nincs szükség leolvasztásra.
     
    Elektronikus vezérlés Csúcsteljesítmény. A készülék elektronikus vezérlése mindig tökéletes teljesítményt nyújt, pontos hőmérséklet szabályozás mellett.
     
    Energiaosztály: E Nagyszerű energiahatékonyság. Az E energiaminősítéssel ez a Whirlpool készülék lehetővé teszi, hogy egyszerre élvezze a nagyszerű teljesítményt és az alacsonyabb energiafogyasztást.
     
    LED világítás Tökéletes megvilágítás. Az energiatakarékos LED világítás segítségével könnyen megtalálhatja, amire szüksége van.
     
    Gyorsfagyasztás Gyorsfagyasztás. A Gyorsfagyasztás funkció 10 fokkal hidegebb hőmérsékletet állít be, mint a kiválasztható legalacsonyabb fagyasztó-hőmérséklet, hogy az élelmiszerek gyors fagyasztásával megőrizze azok tápanyagtartalmát.
     
    FreshBox 0° A 0°-os doboz (-2°C - + 3°C) ideális körülményeket teremt hús és hal tárolásához.
     
    6. Érzék technológia Akár 30% energia megtakarítás.. A 6. Érzék technológia folyamatosan figyeli a készülék belső hőmérsékletét, automatikusan szabályozva a felhasznált teljesítményt. Költséghatékony és környezetbarát.
     
    Kapacitás 340 - 380 liter Annyi hely, amennyire csak szüksége van. Ezt a Whirlpool hűtő-fagyasztó kombinációt úgy tervezték, hogy minden szükséges helyet biztosítson az élelmiszerek és italok kényelmes tárolásához.
     
    6. Érzék Technológia A 6. Érzék Technológiának köszönhetően a legjobb tartósítási feltételek mindig garantáltak, hiszen a hűtőszekrény érzékeli a külső tényezők okozta hőmérséklet-ingadozásokat és azonnal helyreállítja az ideális szintet a hűtőben és a fagyasztóban egyaránt.
     
    Cool Breeze technológia A Cool Breeze technológiának köszönhetően a tárolás gondolatmentessé válik. Az egyenletes légáramlás biztosítja a homogén hőmérsékletet minden polcon, lehetővé téve az intuitívabb ételrendezést, valamint a stabil élelmiszerhőmérsékletet* az optimális tartósítás érdekében. *Belső teszt alapján a friss élelmiszerrekesz minden polcára elhelyezett élelmiszer-utánzó modellanyag magjában mért maximális átlagos hőmérséklet-ingadozás (+/- 0,2°C) normál hőmérsékleten.
Tartozékok 4 üvegpolc, palacktartó, 2 frissentartó rekesz, 3 fagyasztó rekesz
Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 596 x 2027 x 678
Csomagolt méret (szél. x mag. x mély.) 640x2080x760
Készüléktömeg (nettó) 75 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 78 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Csatolt dokumentumok

Az oldal tetejére