Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Whirlpool indukciós főzőlap

Whirlpool indukciós főzőlap

Az indukciós főzőlapok külsőre úgy néznek ki, mint az elektromos főzőlapok. A működésbeli különbség abban áll, hogy az elektromos főzőlapokban az üveg alatt fűtőszál fut, míg az indukciós főzőlapban indukciós tekercsek vannak.

Whirlpool indukciós főzőlap könnyed kezelhetőséggel

A fűtőszál úgy biztosítja a beállított hőmérsékletet, hogy egy érzékelő bekapcsolja az elektromos fűtőszálat (maximális intenzitással) ha a beállított alá esik a hőmérséklet, majd kikapcsolja, ha meghaladja azt. Emiatt az elektromos főzőlapokon állandóan hullámzik a hőmérséklet. Ugyanakkor az indukciós főzőlapon, ha mágnesezhető edényt helyeznek el rajta, akkor az indukció hatására az edény melegszik (és nem a tűzhely). Ez a melegedés egyenletes, a teljesítmény pontosan szabályozható.

Az indukciós főzőlap magától nem melegszik, az indukció hatására az edényben keletkezik hő. Ugyanakkor az edény hője visszaadódik a főzőlapnak is, de ez jóval alacsonyabb hőmérsékletet eredményez, mint a kerámia főzőlapokon. Emiatt az indukciós főzőlap csak azon a felületen melegszik fel, ahol az edénnyel összeér és gyorsan le is hűl, ha eltávolítjuk azt. Használata biztonságos, nem okoz égési sérüléseket.

Mivel az edény egyenletesen melegszik az indukció révén, az étel nem ég le oly mértékben a fenekére. A felfűtési idő rövid, a főzési mód energiatakarékos és nem pazarolódik el hő a környezet fűtésére.

A Whirlpool kínálatában nem csak indukciós főzőlapokat lehet kapni, hanem olyan edényadaptereket, amelyek segítségével a hagyományos lábosok és fazekak is alkalmassá válnak a rajta való főzésre.

A Whirlpool indukciós főzőlapok kezelése érintőgombos felületen történik. A főzési idő előre beállítható, a főzőlap a beállított időpontban automatikusan be vagy kikapcsol. Maradékhő kijelzésre is lehetőség van. Egyes modellek „booster” vagyis gyorsfelmelegítő gombot is tartalmaznak.

A Whirlpool indukciós főzőlapok 2, 3, 4 és 5 főzőzónás kivitelben és különféle méretekben kaphatóak. Beépítés előtt mindig győződjünk meg a befoglaló méretről, és döntsük el azt is, hogy keretes, vagy keret nélküli modellt szeretnénk-e! A termékek kaphatóak Inox keretes, keret nélküli, élcsiszolt, csak az egyik oldalán keretes stb. változatokban is.

 

További cikkek a Whirlpool termékeinkről:

Whirlpool beépíthető sütő

Whirlpool főzőlap

Whirlpool beépíthető mosogatógép

Whirlpool hűtőszekrény

Whirlpool szárítógép


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Whirlpool