Az ajánlat kizárólag az Electrolux SteamBake® gőzfunkciós beépíthető sütőkre vonatkozik.
Figyelem! Az Electrolux kombinált gőzsütők ebben a promócióban nem vesznek részt.
Az akcióban résztvevő SteamBake® gőzsütők
EOD6C77X, EOD3C40BX,EOD3H70X, EOD5C50Z, EOD5C70BX, EOD5C71X, EOD5C71Z, EOD5H70BX, EOD5H70X, EOD6C77WX, EOD6P71X, EOD6P71Z, EOD6P77WX, EOD6P77WZ, EOD6P77X, EOD6P77Z, KOD3H70X, KOD5H70BX, Y6POD57X
Regisztrálom a vásárlásomat itt
Az akció részletei
- Az akció időtartama : 2024. január 1. - december 31.
Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltöltöd a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető sütő termékkódja, illetve vételára is szerepel.
A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.
- Regisztrálod vásárlásod: 2025. január 15-ig.
Kérjük, töltsd ki az online regisztrációs lapot! Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és add meg kézbesítési címedet.
28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagod, amennyiben regisztrációd megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.
Ha regisztrációd nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítünk.
Kérjük, ellenőrizd e-mail fiókodban a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik. Különös tekintettel a gmail levelező fiókokra.
Segítünk a kezdetekben!
A Legyen otthon saját péksége című szakácskönyvben különböző kenyerek, kalácsok, piték, pogácsák, sós és édes péksütemények, valamint ínycsiklandozó desszertek receptjeit gyűjtöttük össze. A receptek mellett információkat talál az élesztő helyes felhasználásáról, a kovász készítéséről és a sütésre való felkészülés folyamatáról.
A szakácskönyvben 46 receptet találsz, melyeket új SteamBake sütődben elkészítve biztosan lenyűgözöd családodat és barátaidat.
Adj hozzá egy kis gőzt, finomabb lesz minden!
Amikor SteamBake® funkciót használsz, az első 15-20 percben gőz képződik a sütőtérben. A gőz finoman átjárja a tésztát, és megemeli. Ettől a leveles tészták, kelt tészták, égetett tészták szépen megemelkednek, laza állagúak lesznek. Miután a gőz elpárolog, a forró levegő finoman kérgesre süti a tészta felszínét. Minden süti olyan lesz, mintha egy profi cukrász készítette volna őket. Büszke leszel desszertjeidre!