Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
33.990 Ft
KedvezményPont 516
Cikkszám: 02034408
Szállítási díj:
Központi Raktáron
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Cata TFB-5160 BK teleszkópos beépíthető páraelszívó fekete 60cm

33.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Márkák CATA
Szín Fekete
Zajszint 48-61 dB(A) min-max
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Szélesség 60 cm.
Energiaosztály C
Kivitel Kihúzható
Vezérlés Billenő kapcsoló
Fokozatok Száma 3
Világítás LED szalag
Motorok Száma 1
Főbb Jellemzők

Cikkszám 02034408
Forma kivitel teleszkópos
Szélesség 60 cm
Szín Fekete
Motorok száma 1
Vezérlés Billenőkapcsoló
Légszállítás 600/300 m3/h
Világítás 1x2w LED szalag
Zajszint 48-61 (dB/A)
Csőcsatlakozás 150 mm
Nyomásérték 115 Pa
Energiaosztály C
Garancia 3 év
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.

Cata, melyet 1947-ben alapítottak Spanyolországban, mára a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártója.     

A készülék 60 cm szélességben kapható, ezáltal szinte minden szélességű főzőlapoz megtalálható megfelelő méretet. Minimum telepítési magassága gáz főzőlap esetén 75 cm, elektromos lap esetén 65 cm. A páraelszívó kapható fekete, fehér és inox előlappal is.

A készülékben található motor teljesítménye 600 m3/h. A páraelszívó zajszintje: 48-61 (dB/A). Energia besorolása: „C” kategória és az éves elektromos fogyasztása 37 kW/év. Vezérlése mechanikus (2 fokozatú billenőkapcsoló), illetve külön található világítás kapcsoló, amely az energiatakarékos LED világítást kapcsolja. A motor és a világítás csak akkor működik ha az előlapot kihúzza. A főzés befejezése után javasolt az elszívót kikapcsolni.

UNIVERZÁLIS telepítés
Többféle telepítési lehetőség az elszívón elhelyezett rögzítési pontokkal és állítható mélységű előlappal (280-330 mm).

1. Rögzítés felső polchoz.
2. Rögzítés a szekrény oldalához.
3. Rögzítés a szekrény hátsó falához

Előlapja levehető, így akár konyhabútor anyagával azonos előlap is felszerelhető.  
A levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik a szabadba, (kivezetéses üzemmód) akkor egy 120 - 125 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni egy csőcsonk segítségével.Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni!

Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell a helység szellőzését az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül.

Amennyiben nem tudja kivezetni, akkor belső keringetéses üzemmódban használhatja, azonban ebben az esetben 2 db aktívszén-szénszűrőt kell beszerelni a fémszűrők alatt lévő nyílásba. A levegő így a szűrőkön keresztül áramlik, és az elszívó tetején lévő nyíláson keresztűl kerül vissza a helyiségbe. A szűrő nem mosható, nem regenerálható, és legalább kéthavonként cserélendő.
A készülék alján találhatók a  fém zsírszűrők.Ezeket érdemes havonta egyíszer tisztítani. A tisztításhoz mosogatószeres forró vízet használjunk, de a szűrők mosogatógépben is moshatók.

Szabad kivezetéses üzemmód
Ha a levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik, (vagyis kivezetéses üzemmódban használjuk), akkor egy 120 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni a csőcsonk segítségével. Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni! Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell légbeeresztést az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül.

Nincs lehetősége az elszívott levegőt kivezetni az épületen kívülre?
A páraelszívó nem csak légkivezetéses, hanem belső keringtetéses üzemmódban is használható, így az elszívott levegő a zsírszűrő mögé elhelyezhető aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely megszűri a kellemetlen szagokat, majd a levegő visszakerül a konyha légterébe. Ebben az esetben a légszállítási kapacitás a szénszűrő állapotától (telítettségétől) függően bizonyos mértékben csökken. Bővebb leírást a szénszűrő alatt talál, mely opcionálisan rendelhető.

Levegőkivezetés átmérője 150mm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére