Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
759.900 Ft
Központi Raktáron
Gyártó:
Cikkszám: SW-180 SS
Szállítási díj:
KedvezményPont 11514
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

FERRARA SW-180 SS szabadonálló borhűtő szálcsiszolt rozsdamentes kerettel 180 palackos 184x60x68cm

759.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Európa egyik legkedveltebb üveges bemutató, üvegajtós vendéglátó ipari hűtő márkája és nagykonyhai borhűtője.   Szabadon álló borhűtő, amely tökéletesen illeszkedik az Ön egyedi bortárolási igényeihez. Stílusos megjelenésével a legjobb választás minden borkedvelőnek. A nagy kapacitású készülékben egyszerre akár 180 palack is elfér. A modern dizájn, az üvegajtó, a fa polcok tökéletesen illeszkednek minden üzletbe, vagy akár az otthoni dekorációba is.   A hőmérséklet 5-20°C között állítható, így a 8 db bükkfából készült polcon a borok mindig a legmegfelelőbb hőmérsékletre hűtve várják a vendégeket. A készülék két hűtőzónával rendelkezik, melyek külön-külön szabályozhatóak. Az érintés vezérelt panel és az LCD kijelző segítségével beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a tökéletes hűtés érdekében. A hőmérséklet egyenletes eloszlásáról a ventilációs léghűtéses technika gondoskodik. A kompresszor csendes és rezgésmentes működésű.   A borhűtő megjelenése nagyon elegáns: üvegajtóval és rozsdamentes acél kerettel, valamint kék színű LED belső megvilágítással méltó dísze lesz üzlethelyiségének vagy otthonának.   A színezett üvegajtó nemcsak szép, hanem praktikus célokat is szolgál: UV szűrőként is működik. Az UV-fény hatására megváltozhat a bor kémiai összetétele, ami befolyásolhatja az ízt és az érlelési fázist. A színezett üvegajtónak köszönhetően a palackok jól láthatóak, mégis védve vannak a kártékony sugárzástól. A minőségi tárolás biztosítása érdekében a készülék belsejében szénszűrő található, amely természetes gátat képez az esetleges kellemetlen szagok ellen.   Az SW-180 SS klasszikus, időtlen szépsége mögött valódi professzionális technika rejtőzik a bor legnagyobb szerelmeseinek.   Vendéglátóipari felhasználásra alkalmas Állítható lábak Kétrétegű üvegajtó rozsdamentes acél kerettel 8 db bükkfa polc Kapacitás: 180 palack Térfogat: 455 liter Hűtőközeg: R600a/R134a Hűtés típusa: ventilációs hűtés Klímaosztály: ST Teljesítmény: 75W Tápfeszültség: 220V-240V Hőtartomány: 5-20°C Külső környezeti hőmérséklet: 0-38°C Külső méret: 595X680X1840   Külső méret: Szélesség: 595 mm Mélység: 700 mm Magasság: 1865 mm   Nettó súly: 89 kg Bruttó súly: 94 kg   Ideális tárolási hőmérsékletek: Testes vörösborok: +16°C-tól +18°C-ig Könnyű, fiatal vörösborok: +14°C-tól +15°C-ig Desszert borok: +12°C-tól +13°C-ig Rosé borok: +10°C-tól +11°C-ig Fehér borok: +9°C-tól +10°C-ig Pezsgők, habzóborok, jégborok: +5°C-tól + 8°C-ig

Márkák FERRARA
Szín Fekete
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály G
Hőmérséketi zónák száma 2
Hűtőtér Nettó Térfogata 455 Liter
Kapacitás 180 Bordeaux-i palack
Magasság 1840 mm
Szélesség 595 mm.
Klímaosztály SN-ST
Világítás LED
Napi Energiafogyasztás 0.5 kWh/nap
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 184
Inverter motor Nem
Zajszínt dB(A) (maximum) 42
Polcok száma 8 db.
Nyitva maradt ajtó jelzés Nem
Főbb Jellemzők

Európa egyik legkedveltebb üveges bemutató, üvegajtós vendéglátó ipari hűtő márkája és nagykonyhai borhűtője.
Szabadon álló borhűtő, amely tökéletesen illeszkedik az Ön egyedi bortárolási igényeihez. Stílusos megjelenésével a legjobb választás minden borkedvelőnek. A nagy kapacitású készülékben egyszerre akár 180 palack is elfér. A modern dizájn, az üvegajtó, a fa polcok tökéletesen illeszkednek minden üzletbe, vagy akár az otthoni dekorációba is.
A hőmérséklet 5-20°C között állítható, így a 8 db bükkfából készült polcon a borok mindig a legmegfelelőbb hőmérsékletre hűtve várják a vendégeket. A készülék két hűtőzónával rendelkezik, melyek külön-külön szabályozhatóak. Az érintés vezérelt panel és az LCD kijelző segítségével beállíthatja a kívánt hőmérsékletet a tökéletes hűtés érdekében. A hőmérséklet egyenletes eloszlásáról a ventilációs léghűtéses technika gondoskodik. A kompresszor csendes és rezgésmentes működésű.
A borhűtő megjelenése nagyon elegáns: üvegajtóval és rozsdamentes acél kerettel, valamint kék színű LED belső megvilágítással méltó dísze lesz üzlethelyiségének vagy otthonának.
A színezett üvegajtó nemcsak szép, hanem praktikus célokat is szolgál: UV szűrőként is működik. Az UV-fény hatására megváltozhat a bor kémiai összetétele, ami befolyásolhatja az ízt és az érlelési fázist. A színezett üvegajtónak köszönhetően a palackok jól láthatóak, mégis védve vannak a kártékony sugárzástól. A minőségi tárolás biztosítása érdekében a készülék belsejében szénszűrő található, amely természetes gátat képez az esetleges kellemetlen szagok ellen.
Az SW-180 SS klasszikus, időtlen szépsége mögött valódi professzionális technika rejtőzik a bor legnagyobb szerelmeseinek.

 

    Vendéglátóipari felhasználásra alkalmas
    Állítható lábak
    Kétrétegű üvegajtó rozsdamentes acél kerettel
    8 db bükkfa polc
    Kapacitás: 180 palack
    Térfogat: 455 liter
    Hűtőközeg: R600a/R134a
    Hűtés típusa: ventilációs hűtés
    Klímaosztály: ST
    Teljesítmény: 75W
    Tápfeszültség: 220V-240V
    Hőtartomány: 5-20°C
    Külső környezeti hőmérséklet: 0-38°C
    Külső méret: 595X680X1840
    Nettó súly: 89 kg
    Bruttó súly: 94 kg

Ideális tárolási hőmérsékletek:

Testes vörösborok: +16°C-tól +18°C-ig
Könnyű, fiatal vörösborok: +14°C-tól +15°C-ig
Desszert borok: +12°C-tól +13°C-ig
Rosé borok: +10°C-tól +11°C-ig
Fehér borok: +9°C-tól +10°C-ig
Pezsgők, habzóborok, jégborok: +5°C-tól + 8°C-ig

Készüléktömeg (nettó) 89 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 94 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére