Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
759.900 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: 4016803113393
Szállítási díj:
KedvezményPont 11514
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Liebherr IRBbi 4170 Peak BioFresh beépíthető hűtő 191L 122x56x55cm

759.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

 

Márkák LIEBHERR
Szín Fehér
Garancia idő 10 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály B
Kivitel Egyajtós
Hűtőtér Nettó Térfogata 191 Liter
Magasság 1236 mm
Szélesség 550 mm.
Fagyasztótér Leolvasztás Nincs
Hűtőtér Leolvasztás ( automatikus) Igen
Klímaosztály SN-T
Ajtó rögzítés Fixen rögzített
Világítás LED
Vezérlés Elektronikus
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 72
Inverter motor Igen
Zajszínt dB(A) (maximum) 29
Nyitva maradt ajtó jelzés Igen
Főbb Jellemzők
BioFresh + HydroBreeze

BioFresh + HydroBreeze

Úgy kívánja hűteni a gyümölcsöket és a zöldségeket, akár a profik? A HydroBreeze le fogja nyűgözni: a hideg köd a rekeszben uralkodó 0 °C körüli hőmérséklettel együtt biztosítja az élelmiszerek extra hosszú eltarthatóságát. Emellett nagyszerű látványt nyújt. A HydroBreeze 90 percenként bekapcsol 4 másodpercre, ajtónyitás esetén pedig 8 másodpercre.

Fruit & Vegetable rekesz

Fruit & Vegetable rekesz

Ropogós saláta vagy eper: az érzékeny élelmiszerek különleges törődést igényelnek, hogy tovább frissek maradjanak. Erről gondoskodnak a BioFresh rekeszek. A „Fruit & Vegetable rekeszben” 0 °C-hoz közeli a hőmérséklet. A tartós páratartalomnak és szoros zárásnak köszönhetően itt különösen jól érzik magukat a csomagolatlan gyümölcsök és zöldségek. Semmit nem kell beállítania.

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Utólag beépíthető SmartDeviceBox

Szeretne felkészülni az okosotthonok világára? Liebherr készüléke támogatja ebben: utólag is beszerelhet egy SmartDeviceBox-ot, amellyel Liebherr készülékét az internethez csatlakoztathatja. A SmartDeviceBox néhány kézmozdulattal beépíthető, és használatával feltárul a digitális lehetőségek teljes univerzuma.

LightTower

LightTower

Az optimálisan megvilágított belső térben örömét fogja lelni: a LightTower elemek előtérbe helyezik az élelmiszereket, és úgy vannak elhelyezve, hogy mindig maradéktalanul megvilágítsák a feltöltött hűtőszekrényt. Mivel a LightTower elemek az oldalfalak síkjában vannak beépítve, több hely marad az élelmiszerek számára.

Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás

A fény hangsúlyt ad a dizájnnak – akárcsak hangulatvilágításunk a hűtőszekrénynek. A körbefutó világítás különleges hangsúlyokat teremt a belső térben. A dizájnos SmartSteel hátsó fallal, valamint a magas fényű fekete ventilátorral együtt hangulatos környezet jön létre.

Touch & Swipe kijelző

Touch & Swipe kijelző

Liebherr készüléke figyel minden ujjmozdulatára: a Touch & Swipe kijelzőnek köszönhetően intuitív módon és könnyedén kezelheti hűtőszekrényét. A funkciók (pl. „SuperCool”) érintéssel és sepréssel egyszerűen kiválaszthatók a színes kijelzőn. Ugyanilyen könnyen szabályozhatja a hőmérsékletet is. De mi történik, ha éppen nem használja a kijelzőt? Akkor a tényleges hőmérséklet látható rajta.

Sütőlaptároló hely 

Sütőlaptároló hely 

Szeretné frissen tartani saját készítésű gyümölcstortáját? Vagy a sütéshez előkészített pizzát? Egyszerűen csak helyezze be a sütőlapot Liebherr készülékébe, amelyben bőven van hely egy sütőlap tárolásához. Különösen praktikus: a sütőlap 90°-os ajtónyitás esetén behelyezhető és kivehető.

SmartSteel a belső térben

SmartSteel a belső térben

Az ajtó belsejénél és a hátsó falnál található SmartSteel nemes megjelenést kölcsönöz Liebherr készülékének. A SmartSteel jót tesz az élelmiszereknek is, hiszen a nemesacél nincs hatással az élelmiszerekre és higiénikus. A SmartSteel ezenkívül csökkenti az ujjnyomok láthatóságát, ami még szebbé teszi a látványt.

SoftTelescopic

SoftTelescopic

A BioFresh-rekeszek kinyitása örömet okoz: nemcsak a friss élelmiszerek miatt, hanem azért is, mert a nyitás könnyű, a zárás pedig önműködő és csillapított. Erről a teleszkópos sínek gondoskodnak, amelyeken finoman siklanak a rekeszek. Mivel ezek teljesen kihúzhatók, kiválóan áttekinthető a tartalmuk.

Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 570x1236x550

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére