Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Valaki ügyel az Ön egészségére is!

Valaki ügyel az Ön egészségére is!

 A gőzpároló a MIELE hozzájárulása az Ön egészséges és ízekben gazdag életéhez. Mint a konyhai készülékek specialistájának, számukra nem csupán a tökéletes működés és a gyönyörködtető forma a fontos, hanem az Ön jó közérzete, valamint az élelmiszerekkel való érzékeny, kíméleletes bánásmód is.

  

A gőzpároló-készülék működési elve legalább annyira egyszerű, mint amennyire hatékony: a hagyományos főzéssel ellentétben az ételek a forró víztől elkülönülten, csupán a gőz lágy ölelésétől fogva párolódnak át.

S mivel a gőz a párolótéren kívül keletkezik, a párolás során egymás fölött elhelyezve akár három edényt is használhatunk egyszerre.
A gyors és tökéletes párolási folyamatnak köszönhetően az ételek egyenletesen készülnek el, miközben a hagyományos tűzhelyen vagy sütőben történő elkészítéshez képest jelentős az idő- és energia-megtakarítás is.

Az ételek nem állnak a főzővízben, ezért az értékes ásványi anyagok és az életfontosságú vitaminok sem vesznek kárba. Ennek köszönhető, hogy a MIELE gőzpárolóban készült élelmiszerek a hagyományos módon elkészültekhez képest akár 50%-ban több C vitamint tartalmaznak. Az eredmény: intenzívebb ízű fogások, melyeket egyáltalán nem vagy csak alig kell sózni és fűszerezni.

Ezen felül nem szükséges zsiradék hozzáadása sem, így az ízük természetes zamataik megőrzésével élvezhető. A MIELE gőzpároló előnyei kímélő és bébiételek készítésénél kiemelten érvényesülnek. A kalóriatudatos, természetet előtérbe helyező táplálkozás többé nem jelenthet ízetlen ételeket, kelletlen vacsorát, új ízek és az étkezés új formájának megismeréséhez vezet.

V I T A M I N    I G A Z O L Á S

1, Nyersanyagok


" DIN előírásoknak megfelelő kutatási eredmények alapján megállapítható,
hogy a kimutatható nyersanyagok ( például C-vitamin, ásványi anyagok, nyomelemek)
mennyisége gőzpárolóval történő elkészítés esetén jelentősen több,
mint hagyományos főzés esetén."


2, Érezhető különbségek

"DIN előírásoknak megfelelő kutatási eredmények alapján megállapítható,
hogy az érezhező különbségek ( szín, forma, íz és állag) tekintetében
az eredmények minden vizsgált élelmiszertípusnál a MIELE gőzpárolóval történő elkészítés esetén
jelentősen jobbak, mint hagyományos főzés esetén."

Dr. Elmar Schlich professzor                                           Dr. Michaele Ziems
JUSTUS-LIEBI-UNIVERSITAT                                         UNIVERSITAT KOBLENZ-LANDAU

GIESSEN
Forrás:  MIELE

Tartalomhoz tartozó címkék: Párolás
Az oldal tetejére